Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Vemodig at dette var siste Lofoten-krim og møte med Rino og Berger. Har hatt stor sans for disse litt stillferdige krimbøkene. Denne gangen ante jeg plottet granske tidlig, men det var helt greit. Vel verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min omtale av Forsvinningen. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste levering fra en av mine favoritt-forfattere <3 Frode Granhus skuffer aldri, og boka var spennende og vanskelig å legge fra seg. Du vil bli savnet <3

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selv om jeg tidlig klarte å gjette meg til hvordan gjerningen var blitt utført, likte jeg boka. Jeg kommer til å savne Granhus sine bøker. Skikkelig Lofotenkrim med kaldt miljø, spesielle mennesker, spennende handling.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Nei, ikke ennå en bok om den problematikken!" tenkte jeg. Og gikk fem på, akkurat slik Frode Granhus helt sikkert hadde ment. :o) Spennende krim om et spennende tema som jeg ikke kan huske å ha vært borti i en krimbok tidligere. Tragisk at en så god krimforfatter ble revet bort så alt for tidlig. Denne klarte jeg bokstavelig talt ikke å legge fra meg og lå og leste til 1:15 i natt til jeg hadde slukt siste side.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. Martol