Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En dystopi som omhandler bruken av kloner som reservedeler for overklassen. Tankevekkende og urovekkende. Boka er skrevet uten noen form for kapitler eller naturlige "stopp". Det gjør det til en litt hektisk lesning - noe som fungerer greit fordi det er en kort bok. Jeg tror også det er viktig å lese den i et strekk for å virkelig kjenne på sinnsstemningen som fortelleren er i. Det er lite handling i boka og jeg tror jeg hadde hatt problemer med å komme inn i den om jeg hadde spredt lesinga over mange dager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tankevekkende dystropi om bruk av kloner som reservedeler. Men tror jeg hadde mere lyst til å like denne boken boken pga den spennende tematikken enn at jeg egentlig likte den. Vet ikke om det skyldes at jeg leste den litt stykkevis og delt (på bussen), men boken var nok litt kjedelig også. Kan jo være at boken hadde vært bedre på fransk, men det kan jeg dessverre ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth