Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Starten på boka var tung, da det var altfor mange navn å holde styr på. Når én person i tillegg blir omtalt med to forskjellige navn, ble det enda mer komplisert. Men det gikk seg til etter hvert, og dette er en lun bok om hverdagen til en familie på et lite sted, og hvordan dynamikken i familien endrer seg utifra hvilke personer som er til stede eller ikke til stede.
Lettlest, litt klisjéaktig, litt for lang.
Terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den tredje boka fra Erica James. Alle bøkene er frittstående.

Owen Fletcher flytter tilbake til den vakre landsbyen Little Pelham, 30 år etter han reiste derfra. Han er klar til å starte på nytt, i huset som betydde så mye for han – det lille pianohuset.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

koselig, lettlest

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun skriver jo egentlig bra, men dette ble altfor langt. Og for klissete for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GladleserTove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit Tinholtgretemor