Viser 1 til 10 av 18 omtaler

Vanvittig bra. Klarte ikke å legge den vekk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende fra første til siste side!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ole Vik nr 6

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Språket i denne boka var så svakt at det skjemte ut en ellers god krim for min del. Her har forlaget enn jobb å gjøre.

Særlig forholdet mellom Bernhard og Cecilie beskrives med et språk som får meg til å tenke på dårlige noveller i romantikk, (eller kanskje det var Starlet?) på 80-tallet. Det er også litt pussig hvordan det beskrives at en direktørfrue på hele 50 år kler seg "ungdommelig". Når foregår handlingen i disse bøkene egentlig?

Har kjøpt en til av samme forfatter, mest fordi handlingen foregår i mitt område: (Monster) men nå gleder jeg meg ikke akkurat til å lese mer fra denne forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ole vik og cecilie

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en spenningsfylt kriminalroman av Jørgen Jæger. Det er en biljakt i Fjellberghavn som ender dårlig. Lensmann Ole Vik blir påkjørt og ligger på sykehuset i koma. Cecilie Hopen tar opp biljakten, hun følger etter og blir fanget. Hun ender opp på sykehuset og husker ingenting.
Dette er en bok full av spenning fra start til slutt. Jeg anbefaler virkelig å lese denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min omtale av Stemmen. Ekstern lenke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende fra start til slutt. Denne gangen handlet ikke boken om Ole Vik, men Cecilie Hopen og handlingen var lagt til Drammen, noe som hever historien da det kan bli litt vel mange dramatiske hendelser i en liten by som Fjellberghavn. Jeg har lest meg gjennom hele rekken av bøker i serien og vil nok rangere denne som en av de beste så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble positivt overrasket over denne boka. Den starter rett på action og fortsetter sånn.
Boka kunne vært mye kortere. Overraskelsene står ikke i kø. Når det er sagt
Fikk jeg ikke lagt ifra meg boka og leste derpå 2 dager. Det skjer ikke ofte.
Jeg skal helt klart lese flere bøker av Jæger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jørgen Jæger har vært et ubeskrevet blad for meg til jeg leste Stemmen, og den ble lest på en dag. Boka var en pageturner og ga mersmak. Absolutt en forfatter jeg vil lese mer av. Bør vel starte på bok 1 ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila