Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Spennende bok som jobbet seg oppover mot slutten. Litt artig å få tankene til gjerningsmannen flettet inn i historien gjennom hele boken. Men jeg spør igjen: MÅ alle politifolk drikke og ha personlige problemer? Finnes det ingen superhelter der ute, også i politiet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Inneholder alt en krim skal. Ingen spesielle overraskelser, men fin underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, dette synes jeg var labre greier. Jeg ble ikke engasjert i en eneste av personene og plottet var alt for tynt etter min smak. Og er det forfatter eller oppleser som ikke kan forskjellen på "mistenkelig" og "mistenksomt"? Ikke for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

En god og solid krim som holder på tempoet tvers igjennom. Et lite forsøk på en slags cliffhanger i de siste avsnittene tro?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaStig TIngunn SPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer GabrielsenEgil Stangeland