Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Julestemningen uteble.

Fire brødre med koner samles for å feire jul i barndomshjemmet etter å ha blitt bedt om å komme av faren i huset. Flere av brødrene har ikke sett hverandre eller faren, på mange år og det er duket for intriger. Selvfølgelig kan ikke dette ende godt og det skjer et drap. I kjent Christie-stil legges alt til rette for en sak der alle kan mistenkes og alle har motiv, men hvor mange hadde mulighet?

"Tilfeldigvis" er Hercule Poirot gjest hos politisjefen og han blir bedt om å bistå med etterforskningen. Selve drapsgåten er intrikat og ikke noe man løser etter å ha lest noen få sider. Noe annet ville også vært dypt skuffende, det er tross alt Agatha Christie vi snakker om her.

Jeg hadde spart denne boka til romjula og hadde gledet meg til et skikkelig julemysterium. Det er ikke noe feil på boka, men jeg kan ikke si jeg fikk noe julestemning av å lese denne og det ble jeg skuffa over. Personlig synes jeg det er mer underholdene å se tv-dramatiseringer av Christie sine bøker enn å lese de.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik Falla