Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Spennende fra A til Å, godt språk. Kreativ historie. Rett og slett noe av det beste jeg har lest på lang, lang tid.
Imponert og gir gledelig ut en 6*er.
De neste bøkene er heldigvis allerede sikret!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok med spennende handling som er vanskelig å legge fra seg.

Nils Oxen er Danmarks høyest dekorerte soldat noensinne. Men krigsveteranen er traumatisert og lever av å samle flasker og spise matavfall fra supermarkeder. I håp om å unnslippe sine indre demoner drar det tidligere medlemmet av Jægerkorpset sammen med hunden sin til Nordjylland. Der slår han leir dypt inne i skogen for å leve et rolig og enkelt liv. Men drømmen blir snart til et mareritt.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk spennende bok, gleder meg til å lese de andre bøkene i serien! Endelig en skikkelig helbarsk hovedperson, selv om han har sine demoner. Hørte boka som lydbok og må gi ekstra karakter til Jan Gunnar Røise for god lesing! Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette ble for meg en røverhistorie, og en ganske så usannsynlig også. Korte kapitler og handling som skifter raskt, men innholdet er tynt. Bedre å se en film!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende. Historien er ikke ferdig, det kommer mer...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

I skogen på Jylland har Niels Oxen trukket seg tilbake fra samfunnet. Huskyen, Mr. White, holder ham med selskap. Oxen er Danmarks høyest dekorerte soldat, men han sliter med sterke traumer. Han overlever på matavfall og flaskesamling.
I utkanten av skogen ligger et middelalderslott. Eieren er tidligere ambassadør og forretningsmann. Oxen er nysgjerrig på slottet, og tar seg en nattlig utflukt for å kikke nærmere på det.
Det skal vise seg at slottseieren har blitt drept, og før Oxen får sukk for seg, er han drapsmistenkt. Sjefen for etterretningstjenesten, tilbyr Oxen en vei ut, men kan Oxen stole på ham?

Mye dobbeltspill og konspirasjon. Litt rotete start, men det tok seg opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81Benedikte