Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Noen bøker fanger interessen min fra side én. Dette er en sånn bok.

Reg er en ung servitør som jobber på Titanic. Han blir kjent med flere personer med ulike bakgrunner. I kaoset som oppstår når båten er i ferd med å synke, er det stor forvirring blant passasjerene, og mange kommer bort fra hverandre. Historiene til de overlevende drar leseren gjennom en spennende historie.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka I gode og onde dager av samme forfatter gikk rett i hjertet mitt, og jeg har gledet meg ekstremt til å lese denne boka. Den første halvdelen, ombord på Titanic, gikk også rett i hjertet mitt. Det er noe med historier basert på virkelige hendelser. Den andre delen av boka var ikke like bra, men allikevel interessant og fengende, og jeg tar meg selv i å ønske jeg visste hva som skjedde videre.
En ny favorittbok og terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest"I gode og onde dager" fikk jeg lyst til å lese mer av forfatteren og jeg likte også denne boken godt. Handlingen er lagt til Titanic og følger flere personer underveis på reisen, forliset og livet videre. Det er ingen stor litteraturopplevelse, men god underholdning og terningkast fem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oppdiktet personer som bygger på forliset av Titanic. Del 1 livet ombord og forliset. Del 2 om videre liv i USA. Ikke av de beste bøkene jeg har lest, men OK til avkobling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RandiHegeMonaiVannflaskeØystein LAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAndreas BoklesereachotheringSynnøve H HoelReadninggirl20Bård StøreBjørn SturødOlaugsveinPia Lise SelnesPilarisKjerstiFrode TangenJulie Stensethingar hEivind  VaksvikLibraritas valpakkaAnneWangMonaBLStregaHarald AndersenStjernekastBjørn BakkenIngunn STurid Kalvatn SchøyenMonica StubkjærBerit RRita KathrineTor Arne DahlGunillaMalinEli Svendsen Heie HaugerudLeseaaseTonesen81Beathe Solberg