Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Boka I gode og onde dager av samme forfatter gikk rett i hjertet mitt, og jeg har gledet meg ekstremt til å lese denne boka. Den første halvdelen, ombord på Titanic, gikk også rett i hjertet mitt. Det er noe med historier basert på virkelige hendelser. Den andre delen av boka var ikke like bra, men allikevel interessant og fengende, og jeg tar meg selv i å ønske jeg visste hva som skjedde videre.
En ny favorittbok og terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest"I gode og onde dager" fikk jeg lyst til å lese mer av forfatteren og jeg likte også denne boken godt. Handlingen er lagt til Titanic og følger flere personer underveis på reisen, forliset og livet videre. Det er ingen stor litteraturopplevelse, men god underholdning og terningkast fem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oppdiktet personer som bygger på forliset av Titanic. Del 1 livet ombord og forliset. Del 2 om videre liv i USA. Ikke av de beste bøkene jeg har lest, men OK til avkobling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MaikenLene Regine KjølaasMonica CarlsenAtmanIngunn ØvrebøSolveigmoiraLeseaaseIdaAnjaNabodamaMarit HåverstadMartinenQi AisvarteperPangLeserBentMarianne  SkageTherese HolmLibraritas vIna Elisabeth Bøgh VigreKay NilsenErlend Risvik PaulsenK. H.Julie StensethIngunn StuhamreTine SundalTorill Elisabeth RevheimInger-LisemarithcThomas KlakeggBjørn BakkenSilje BorvikSilje HvalstadLesevimsaJohnny OlsenBabynemiMette-MConnie