Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Veldig søt underholdningsroman som er perfekt lektyre på en gråværsdag.

På bryllupsreisen kommer Charlotte bort fra mannen sin under en ekskursjon der båten hun er om bord i, kantrer. Hun strander sammen med den mystiske Gray, og de havner på en – tilsynelatende øde øy. Årene går, og det oppstår dyp kjærlighet mellom de to. Men spøkelser fra fortiden hjemsøker dem og en bekjennelse Gray kommer med sjokkerer Charlotte så mye at hun flykter fra øya.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk historie som ikke klarte å løse alle tråene til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan ligne litt på TV- serien «lost». Greit at historien skiller seg ut, men historien treffer ikke akkurat meg som flere av de andre bøkene til forfatteren gjør!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ingen hemmelighet at jeg liker denne forfatteren. Men her følte jeg meg lott snytt, historien var bra men sluttet litt brått og rart for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underveis, syntes jeg dette var en av de bedre bøkene jeg har lest av Sarah Jio, karakterene virket mer ekte og troverdige enn mange bøker av denne forfatteren og i denne sjangeren, men etterhvert syntes jeg det ble oppstykket. Det ble litt for mange historier til flere personer, hvor enkelte av historiene var veldig korte, det fikk meg til å lure på hvorfor de egentlig ble tatt med i boken. De tre siste kapitlene skuffet meg, alt gikk så fort, det var som om forfatteren bare ville skynde seg å få ferdig boken. Den første delen var så mye bedre beskrevet og karakterene kom godt fram, mens mot slutten var det som om jeg bare betraktet alt utenfra og ikke følte noe som helst nærhet til karakterene og historien lenger.

Boken gikk etter hvert også over i å bli eventyraktig, det er forsåvidt greit - jeg elsker faktisk bøker som har et element av det overnaturlige i seg, men da må de være skrevet i den stilen fra første stund slik at jeg fra begynnelsen av er klar over hva jeg leser. Når det skjer helt på slutten, blir det et komisk preg over det hele. Det blir en svak firer fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grei strandlektyre

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En skikkelig eventyrhistorie, men jeg likte den. Lettlest underholdning, selv om det bikker litt over med usannsynligheter, spesielt på slutten. Noen ganger gjør en slik bok godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund