Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Innimellom snubler man over en bok som er så original og annerledes at du vet at den vil bli med deg lenge. Sammen er en slik bok. På coveret står spørsmålet om boka er en stor kjærlighetsroman, eller en roman om stor kjærlighet? Og det er nettopp dette vanskelige, men samtidig viktige spørsmålet som gjennomsyrer boka.

I Sammen er det ikke bare historien som er annerledes, men også oppsettet av boken. Historien begynner på slutten og vi leser oss bakover. Ganske så interessant skrivemåte, og man kunne tro at det var irriterende, men det er det ikke. Måten Cohen har lagt opp historien på gjør det hele til en sammenhengende roman. Du presenteres for mange avgjørelser i begynnelsen og må lese deg bakover for å finne ut hva som forårsaket de avgjørelsene.

Alt i alt en bok jeg anbefaler varmt. Og det store spørsmålet om de gjorde det riktige? Les den og avgjør selv.

For full anmeldelse, se: Edge of a Word: Sammen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Robbie og Emily har vært gift i mer enn 40 år, og sammen i over 50. En helt vanlig dag gjør han det han vanligvis gjør på morgenen, men i tillegg legger han et brev på nattbordet til Emily, for deretter å legge livet hennes i grus for alltid.
Sakte men sikkert får man innblikk i historien til det aldrende ekteparet, og i bakgrunnen lurer en forferdelig hemmelighet som de ikke kan dele med noen.

Nydelig oh hjerteskjærende historie om to som elsker hverandre over alt i verden. Tvisten på slutten gir en ekstra dimensjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund