Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Selv om jeg virkelig liker tanken bak boka og tanken bak prosessen hovedpersonen går gjennom, så fikk jeg ikke helt taket på sammenhengen mellom tingene og handlingen. Det ble liksom bare en beskrivelse av tingenes historie ved siden av handlingen. Og handlingen var rimelig forutsigbar.
Terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En meget klok bok. Dillon putter mye av seg selv i bøkene sine, og det merkes. Det er en del selvoppnådd visdom som skinner fra sidene. Visdom som gjør at boken ikke bare er en søt roman, men noe til ettertanke og, kanskje, etterfølgelse.

Noen har beskyldt Dillon for å putte litt vel mye i denne ene romanen, men det følte ikke jeg. Er ikke livet slik? Er det ikke slik at man møter på litt av alt i løpet av et liv? Og summen av alle disse møtene eller hendelsene er nettopp det som gjør oss oss? Og når man skal gå gjennom alt det i løpet av noen skarve sider, så føles det kanskje litt mye? For noen tydeligvis, men ikke for meg. Jeg fant historien meget troverdig.

For full anmeldelse, se: Edge of a Word: 100 umistelige ting

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte denne boken.. Syns den "holdt" hele veien inn. Gode beskrivelser og gode stemninger og troverdige karakterer..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, hva skal man si om denne. Ideen er god og dama kan skrive, ingen tvil om det. Men, jeg føler hun prøver for hardt. Knapt nok et tema hun ikke er innom i løpet av boken. Det ble rett og slett for mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Elin FjellheimLibraritas vRandi | randiloves2readIngeborg GAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarteSimen "Boktimmy" IngemundsenBeathe Solbergkjell kTerje N AbuslandElisabeth Sveeandreas h. o.Thina NordtveitLene AndresenCassiopeiaSusan StensrudThereseHarald KsiljehusmormoiraErikGromanitaAnniken LMalin  LsbjrnlvldJanne BrovoldJan Arne NygaardHilde SAnne-Stine Ruud HusevågJulie StensethAnniken BjørnesTorill Elisabeth RevheimAndreas BokleserIdaConnieJohnny OlsenReadninggirl20Mette-MMarit HøvdeAstrid Pedersen