Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Lettlest og grei underholdning, men hverken språk eller innhold gjør særlig inntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For et spennende tema..
Som dessverre ble en fortelling om uinteressante, flate, konuturløse mennesker.
Og da, vet vi... funker ikke historien, heller!
Synd!
Terningkast to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsket den historiske settingen. Dessverre veier ikke dette opp for de endimensjonale karakterene. Alt fra dialogene til de indre monologene var forutsigbare og uten dybde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Trondhjem 1898:
Sosietetskvinnen Cecilia Winther lever er luksusliv. Hun har det perfekte liv - en mann hun elsker, og tre barn. Allikevel må hun alltid være på vakt. Hva sier de andre byfruene om henne, mannen og barna. Skandale må unngås for enhver pris.
Cecilia liker ikke endringer, men de kommer. Eldstesønnen har giftet seg med datteren til en nyrik familie. Cecilia mener at gamle penger er best. Dessuten skryter man ikke av formuen!
Svigerdattereren og sønnen skulle bosette seg i hovedstaden, men har nå bestemt seg for å flytte til Trondhjem. Og Ellinor er ikke videre imponert over det livet Cecilia lever. Hun truer alt det Cecilia har brukt år på å bygge opp.

Første bok i planlagt serie.

Når det tar over 200 sider før det skjer noe interessant, blir det for langdrygt. Hvis jeg plukker opp neste bok, blir det kun for å stille nysgjerrigheten mtp epilogen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta