Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne boken gjorde meg glad (bortsett fra slutten), og har vært dagens absolutte høydepunkt de kveldende det tok å lese gjennom den. Dette skyldes i hovedsak Sverdrup-Thygesons entusiastiske formidling og smittsomme nysgjerrighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En artig og uformell bok om insektene og alt det fantastiske de står for. Anne Sverdrup-Thygeson viser at hun elsker insekter med denne boka! Anbefales for alle, ikke bare de som står insektene nær!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg setter pris på at forfatteren er så tydelig engasjert. Det skinner gjennom hele boka. Hun gir insektene en velfortjent stemme og lar oss bli kjent med disse rare, nyttige og fascinerende småkrypene. Det fortjener hun kudos for. En del av det jeg leste visste jeg fra før av, så ikke alt var nytt for min del. Lærte likevel en del, så sier ikke nei til ny informasjon og lærdom.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LailaMartePiippokattaAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlaging