Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Kjempeviktig, modig og sterk bok som er super aktuell med tanke på all tid vi bruker på sosiale medier; hvor mye vi blottlegger av oss selv, hvor lite privatliv vi har, at vi ikke kan trå skjevt uten at alle får vite om det. LES og anbefal til unge voksne!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun ba om det griper tak i deg og nekter å slippe før du har lest siste side. Og selv da blir den hengende over deg, som et tungt teppe. Det er så utrolig sårt, håpløst og uendelig trist.

Boken tar opp et utrolig viktig emne på en måte som er absolutt aktuell for ungdom. Den setter seksuelle overgrep på dagsordenen og gir en stemme til victimblaming og slutshaming: La oss snakke om voldtekt, la oss snakke om den behandlingen voldtektsofre får i samfunnet der det er deres ord mot alle andres. Det er dette som er Hun ba om det, en must-read for alle som takler tunge temaer.

For full anmeldelse, se: Edge of a Word: Hun ba om det

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter en stor fest, finner foreldrene til Emma henne på trappen utenfor døra. Det ser ut som noen bare har slengt henne fra seg, som søppel.
Hun husker ingenting, men snart får hun se bildene som alle har sett. Bildene av hennes kropp. Bein som presses fra hverandre. Rosa folder.
Hun pleide å være selvsikker, vakker og populær. Nå er hun stemplet som hore. En som ødelegger andres liv. En løgner. Slut bitch ludder hore. «Enkelte mennesker fortjener å bli pisset på».

Denne boka er lettlest, medrivende og ikke minst brennaktuell. Vi er med i Emmas tanker gjennom boka, og blir kjent med hvem hun var før festen og hvordan hun kjemper for å bli trodd etterpå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingunn SDolly DuckMaren Hjelle AuneHarald KMarteRufsetufsaMads RageHegeTonje-Elisabeth StørkersenAnjaPia Lise SelnesJane Foss HaugenBoktimmyIda CharlotteellinoronilleNina J.B.Frisk NordvestMari Nordø LommelunMonica StubkjærKarin BergReadninggirl20Nils PharoOle Jacob OddenesFrøken HildreBjørg L.TnKnutsenTanteMamieJeanetteJulie StensethBjørn  BakkenJohn LarsenMartinenEivind  VaksvikMarianne MAud- HelenGVGunillaLibraritas vGjermund  HaugeMerete