Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I Praha på midten av 1930-tallet, rømmer Mosche hjemmefra. Han er på jakt etter sirkuset som fortryllet ham. Mosche ender opp som den store Zabbatini, men da det blir oppdaget at han er jøde, er gode råd dyre.
I Los Angeles i nåtiden, strever 10 år gamle Max med å oppheve foreldrenes skilsmisse. Han har nemlig fått farens gamle LP-plate med Zabbatinis triks. Et av dem omhandler evig kjærlighet, men platen er delvis ødelagt, så Max må ha fatt på hovedpersonen selv.
Da Max finner den gamle magikeren, er han først avvisende, men de to blir etterhvert venner, og Zabbatini lover å hjelpe. Magikeren oppdager også at det er en forbindelse mellom ham selv og Max’ familie, og det som skjedde i krigens grusomme dager.

God bok om sårt tema. Noe lettbent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde H  HelsethMarie ØstvoldBeathe SolbergReadninggirl20Elin SkjerengsiljehusmorritaolineLene AndresenKay NilsenChrissieLailaEivind  VaksvikEster MahlumRandi FramnesMargrethe  HaugenIvar SandHedvigIngrid BenedikteTor Arne DahlFrode TangenEli HagelundIngunn SBerit RDun AenghuselmeToveAnniken RøilGVThomas KlakeggHarald KMartinenAnne-Stine Ruud HusevågJostein RøysetChristenOmwriterStjernekastRune U. FurbergVibekeBerit B LieAmanda Aaserød