Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Ojojoj! Jeg liker generelt ikke romaner av noe slag hvor handlingen foregår i nåtid, altså i presens, vet ikke hvorfor, men jeg synes det blir vanskeligere å holde oversikten på den måten. Så da jeg oppdaget at denne også var sånn holdt jeg på å legge boka fra meg, men det var noe med den som gjorde at jeg fortsatte å lese og plutselig hadde jeg lest halve boka! Og jeg klarte nesten ikke å legge den fra meg så jeg brukte ikke lange tiden på denne - anbefales sterkt! Til å begynne med lurte jeg på hva som var en spenningsroman med dette, men den tok da virkelig av etterhvert!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken er lite omtalt, men fortjener absolutt å bli lest om man liker en god psykologisk thriller. Her møter vi to fortellerstemmer og en etterhvert spennende historie. Det er lenge siden jeg har lest en bok som er vanskelig å legge fra seg og som ikke føles kjedelig, denne gikk fort unna.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  Vaksvik