Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er den mest lesverdige av dei tre 22.juli-bøkene eg har lese. Ifølge bokmeldaren i Morgenbladet er det ein veikskap ved boka at den manglar eit hovudfokus. Eg vil sei at dette snarare er ein styrke. Medan Aage Storm Borchgevink i den mest omtalte 22.juli-boka i haust, En norsk tragedie, i all hovudsak fokuserer på ABB sin barndom og bakgrunn, har Fatland si bok eit langt breiare perspektiv. Det er særskilt verdifullt å lesa om Fatland sine møte med dei etterlatne, og hennar skildring av hendingane på Utøya er dei mest fortetta og intense som er skrivne i ettertid av 22.juli. Denne lesaren sette også stor pris på presentasjonen av andre einsame ulvar som har begått terrorhandlingar dei siste åra.

Dag og Tid sin meldar av "Året uten sommer" meinte at dette er den boka om 22.juli som eignar seg best for omsetjing til andre språk, også fordi den opnar for fleire perspektiv enn dei andre bøkene om 22.juli. Det er ikkje vanskeleg å gje han rett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

VibekeBenedikteBård StøreLailaGVMarte OnarheimLisbeth Kingsrud KvistenAnjaReadninggirl20gretemorMarianne  SkageHildGunillatuhamreKay NilsenFrode KinserdalReidun SvensliBoktimmyfornixMonica  SkybakmoenLibraritas vBeate KristinMarianne KesselEirin Eftevandtove NessOleMonica CarlsenJarnskjeggeTom-Erik FallaEllen E. MartolAkima MontgomeryBjørg L.Ingeborg GAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunn SLeseaaseRisRosOgKlagingBrit HonningsvågKjell PHarald K