Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Etter å ha fulgt godt med på saken i Kongo, var det spesielt interessant å lese denne boken. Den gir et bilde av en mor som kjemper uten stopp for at sønnen skal bli frigitt. Mange sider å lese, men ble aldri kjedelig. Interessant informasjon om saken som ikke kom fram i media.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den 11. mai 2009 får Kari Hilde Hodne French en oppringing som forandrer livet hennes. Sønnen Joshua er fengslet i Kongo sammen med kompanjong Tjostolv Moland. Begge de to nordmennene blir dømt til døden. Dette er Kari Hilde Hodne French sin sterke historie om hvordan hun snur bunnløs fortvilelse til aktiv handling.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Moren til Joshua French skriver enkelt og lite engasjerende i denne boken. Det går mye i klaging på hva UD, pressen, norske hjelpere, kongolesiske hjelperen, kongolesiske myndigheter osv osv ikke klarte å få til. Hun setter seg lite inn i hvordan Kongo som samfunn (ikke) fungerer og grunnene til dette. I stedet klager hun på at den enkelte kongoleser ikke tar ansvar for "å bygge landet" slik vi i Norge har gjort så flott. Det er enkelte andre eksempler på lignende i boka. Jeg hadde ventet litt mer innsikt av en som har en så tung internasjonal erfaring i bagasjen.
Hun unngår terningkast 1 for at hun er såpass ærlig om sine konflikter i prosessen med å få sin sønn hjem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila