Viser 1 til 10 av 23 omtaler

Dette er den første boka jeg har lest av Jæger. Og det må jeg si med én gang; dette var meget bra!
Sjelden har jeg lest en bok så fortettet med spenning at det nesten blir vanskelig å legge den fra seg. Og det uten at historien blir uvirkelig eller virker overdrevet for spennings momentets skyld.
Spennende fra første til siste side!
Synes også framdriften i selve "plottet" balanserer ypperlig mellom handling og mellom-menneskelige forhold. Vi blir passe godt kjent med de viktigste personene i historien, uten at dette tar for stor plass eller blir trettende.
Historien fremstår i starten som relativt opplagt og enkel, men saken tar flere ganske uventede vendinger gjennom det meste av boka. Det kunne derfor lett bli rotete eller for komplisert, men Jæger har en fin og ryddig forteller stil og klarer sy det hele sammen på en troverdig måte.
Spenningen er der gjennom hele boka og blir en "page turner" av rang.
Innimellom fletter Jæger på elegant vis også inn små elementer både av politi-reformens mindre heldige sider og folks fordommer mot f.eks. etniske folkegrupper.
Bra!
Lykkelig er jeg som har en rekke bøker av Jæger på "u-lest" lista mi.
En soleklar 6 er innen krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter en treg start tok den helt av. En velskrevet og drivende bok med mye levende innhold.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt første bekjentskap med Jørgen Jæger, men det blir definitivt ikke det siste. En utrolig "pageturner" av en bok. Spenning og nerve hele tiden. Et godt spark til samfunnet rettet mot problemer mange sliter med i dag som identitetsendring, fattigdom, generalisering mm.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nok en spennende bok av denne forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var min første Jørgen Jæger bok, men jeg ser at jeg absolutt må lese flere av dem. Jeg likte denne. (Link til bloggen min, Betraktninger)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ole Vik nr 8

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende kaldslig krim, med gode karakterer, og med godt språk.

En familie flytter vekk fra en ekstremt voldelig far og ektemann til en skjult adresse og med ny identitet. De føler seg etterhvert trygge i sin nye tilværelse. For han sitter inne for vold mot sin nåværende kjæreste. Men plutselig kommer ikke datteren deres hjem til vanlig tid. Hva skjedde?

Denne boken var virkelig fengende! Den holdt spenningen oppe fra start til slutt. Disse karakterene og ikke minst handlingen gjorde at det var lett å leve seg inn i boken. Må si at høydepunktet var til slutt når alle brikkene falt på plass. Slutten var overraskende og uventet.

Jæger har skrevet en ubeskrivelig bra kriminalroman som virkelig får leseren til å bli ivrig. Dette blir garantert ikke den siste Jæger-boken jeg kommer til å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes at denne boken er dårlig skrevet og brukte to måneder på å lese den ferdig. Håpet hele tiden at boka skulle ta seg opp og at språket skulle bli bedre, men det ble den dessverre ikke. Forfatterstilen passer ikke meg. Handlingen har potensialet til å være bra, men med dårlig språk trekker det hele boka ned til et terningkast 1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg leste meg gjennom hele serien og toppet det hele med Monster. Jeg var spent på denne og den gikk unna på en dag, en innertier av en bok. En aldri så liten cliffhanger på slutten, så det spørs om jeg må skaffe meg den neste boken også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest den siste boka til Jørgen Jøger "Monster". Han skrivet fortsatt godt. Passe spennende og kanskje litt "snill" krim, selv om temaet er aktielt nok. Kvinner som blir mishandlet og som må leve med ukjent navn og adresse fremover. Koselig å følge politiet og de ansatte med deres privatliv ved siden av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SOleMorten MüllerTanteMamieKirsten LundHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_Mesongretemor