Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne er ein skikkeleg fin roman!

Som kjent tykkjer eg det er forfriskande å lese ei ungdomsbok i ny og ne, sjølv om eg ikkje kan seiast å vere i målgruppa. Denne gongen vart det Hjertet er en knyttneve av Ingrid Ovedie Volden. Foreldre som gjer ukloke val som går ut over ungane, einsemd, utanforskap, gryande forelsking og kjærleik er nokre av ingrediensane. Hovudpersonane er Oliver og Aline, to usikre, men modige ungdommar. Perspektivet vekslar mellom dei gjennom heile romanen.

Og kven er eigentleg målgruppa? 12-13-åringar, kanskje, men eg ville likt å lese boka både då eg var 10 og då eg var 15. Og med fare for å vise for all verda at eg ikkje har sjølvinnsikt på kven eg var som 20-åring, vil eg seie at denne trur eg at eg hadde likt uansett når i livet eg hadde lese henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig søt bok om ungdomskjærlighet, og å flytte fra alle vennene sine, en sykfar og skilsmisse. Anbefales for mellomtrinnet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria Jonassen