Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne har for lite spenning i seg til å treffe de av elevene mine som liker krim. Dessuten er skiftet mellom personene med på å gjøre boken mindre tilgjengelig. Når det er sagt, synes jeg personene er troverdige og interessante. Boken tar opp en del svært viktige temaer i ungdomskulturen, særlig utenforskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En spenningsroman for ungdom. En ulykke blir etterforsket som drap. Fire elever som satt i samme rom for igjensitting blir etterforsket. De fire forteller sin versjon av det som har skjedd og hvorfor de havnet i denne situasjonen. Boka taper seg litt på slutten da alle trådene skal nøstes opp, men sånn er det ofte i krim og spenningsromaner, synes jeg. Alt i alt underholdende, terningkast fire.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som tilsynelatende ser ut som en ulykke blir plutselig en mordsetterforskning. Simon er en einstøing og har en sladreapp der han hadde planlagt å poste saftige nyheter om fire personer på skolen. De fire som tilfeldigvis var i samme rom som han da han døde. Bli kjent med nerden Bronwyn, skjønnheten Addy, forbryteren Nate og sportsstjerna Cooper. Hvem drepte Simon? En spennende sak fortalt på en original måte, karakterer man blir godt kjent med, høyt tempo, og selvfølgelig en kjærlighetshistorie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne Jensen