Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en norsk dystopi-roman, den første i en serie, tror jeg.

Boka handler om Vega på 17 år. Hun bor i et samfunn der strøm er viktig, men mangelfult. Tanta hennes blir drept av myndighetene - det viser seg at hun var en del av en stor opprørsgruppe. Vega kommer på sporet av skumle saker og plukker opp spor etter tante Ella. Hun er også forelska i to veldig ulike gutter.

Jeg syns plottet er ganske originalt, og ikke verst til å være norsk. Boka har masse spenning og man får helt klart lyst til å lese videre.
Det er to ting jeg har litt problemer med: Jeg greier ikke å bli glad i/forstå meg på Vega. Jeg syns hun er for vinglete og ubesluttsom. Jeg greier ikke helt å tro på henne (særlig med tanke på de to guttene hun forholder seg til). Det blir vel klisje-aktig, liksom.
Jeg syns også noen ganger at det "over-skildres", særlig rundt replikkene. Det blir liksom for mye av det gode.

Jeg kommer nok ikke til å lese den/de neste bøkene i serien, MEN; jeg er ikke i hovedmålgruppa, og jeg tviler ikke på at dette vil bli en hit hos særlig jenter som liker kjærlighet og spenning. Jeg har ikke noe problem med å anbefale denne til dem. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo Larsen