Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne boka er korte glimt fra en ungdomsskoleelevs minner. Den handler om hvordan hun møter sin beste venninne og alle de brutale møtene de får med voksenlivet. Den er nesten skrevet som en dagbok, eller kanskje mer som et brev til denne venninna. En slags minnebok over vennskapet deres, kanskje. Kort og treffende skrevet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg leter etter, finnes ikke her. Mari Tveita Stagrim
I natt las jeg ei lita fantastisk fin bok. Fin og sår bok, og det tok ikke hele natta, for den er på knappe 90 halvskrevne sider, som kan minne om dagboksjangeren, med sine små korte velformulerte fortellinger om fellesopplevelser.
Fortellerstemmen er ei 13 år gammel jente, som forteller om minnene sine til bestevenninna.
Veldig bra anvendt tid å lese denne, som jeg fant via fantastiske appen til biblioteket; eBokBib.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MaritJohanneBerit B LieRune U. FurbergtuhamreJulie StensethFrank Rosendahl Slettebakkentove NessYvonne JohannesenTorill Elisabeth RevheimIngunn SAnneWangTonje-Elisabeth StørkersenStian DalbergMonica  SkybakmoenLisbeth Kingsrud KvistenLeseberta_23IdaRufsetufsaOdd HebækAlice NordliJan-Olav SelforsIngunnPia Lise SelnesTor Arne DahlMartin SandståpolarfrontHanneKikkan HaugenKjerstiØystein LmoiraReadninggirl20Synnøve H HoelMonica CarlsenGodemineEmilieskMereteGroKine Selbekk OttersenKjell Magne