Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boken var rett og slett en fantastisk leseopplevelse.

Forfatteren har en skrivestil som virkelig traff meg og jeg syns hele boken var nydelig fra første til siste ord. Det går litt tregt i starten og det fokuseres mye på world building, men jeg skjønte allerede fra første kapittel at det var en spesiell bok. Historien er basert på russisk folklore, og er rett og slett helt magisk.

Hovedkarakteren, Vasya, var et friskt pust og utrolig spennende å følge, men også de andre karakterene var virkelig gode og klarte å fange meg inn også i partiene hvor handlingen gikk litt saktere. Forfatteren har klart å skape nyanserte og interessante karakter, og ikke bare fokusert på utviklingen av hovedkarakteren. I en tid der et stort flertall av fantasybøker handler om konger, dronninger og maktkamper var det forfriskende å lese noe helt nytt med fokus på vanlige mennesker.

Gleder meg veldig til å lese neste bok i serien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt treig i starten og litt rotete mot slutten, men ble fascinert likevel. Moro med en mytologi jeg ikke kjenner så godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa