Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Et foster betrakter verden som i et nøtteskall. McEwan overlater fortellerstemmen i sin siste bok til en ufødt gutt som blir observatør til en alvorlig forbrytelse fra planlegging til gjennomføring og etterspill. Mens den tradisjonelle fortellerstemmen er altseende og allvitende, kan vår protagonist bare bygge på det han hører i sin mors liv. Det fører selvfølgelig til misforståelser og tvilsomme vurderinger. Likevel framstår han som en vismann før sin tid - godt hjulpet av morens begeistring for lydbøker og kulturprogrammer i BBC.

Romanen er dermed ikke bare en krimhistorie men også en vittig kommentar til fenomener i vår tid som identitetspolitikk og massemigrasjon.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria Jonassen