Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg elsker Den mørke materie-triologien, men syns denne var en skuffelse. Rotete, retningsløs og åpner med verdens lengste mest kronglete setning. Jeg likte hovedkarakteren, men historien var full av løse tråder og merkelige vendinger. Siden neste bok i den nye triologien (som jeg ikke har lest), foregår mange år senere kan jeg ikke helt se hvordan de løse trådene i denne følges opp videre. Men vi får se, jeg kommer nok til å lese den neste etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte nok del en, hvor Malcolm omgås nonner, pubgjester, forskere og venner, best. Der er det miljø- og karakterbygging og spenninga er ikke hoveddrivkraften selv om den definitivt er til stede. I del to blir det så mye dramatikk at det slutter å virke på meg etter hvert. Og blir det ikke litt mange magiske varianter på kort tid?

Men jeg liker det uansett, jeg gjør det. Og at det er Martin Sheen som leser lydbokversjonen, løfter den nok den mange hakk. Kommer til å lese/høre neste også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser