Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Lars Mæhle har skrive ei novellesamling, kor novellene byggjer einannen, kronologisk. Me blir rekne med til ein dalsbygd på vestlandet og blir kjende med eit knippe av ungdommane som bur der. I tillegg møter me to storbyjenter som har blitt sende til dalen for sommaren for å arbeide og for å få litt sundt bondevit.

Ingen av novellene var supre, den beste var kanskje den kortaste om ein flyktningfamilie som kjem til dalen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En novelle her var meget god og interessant. Den kommer jeg garantert til å bruke i undervisning. De andre engasjerte meg ikke noe særlig, men konseptet med personer som går igjen i ulike konstellasjoner i novellene, er god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

To ganske korte noveller på nynorsk som kan brukes i undervisning.
Dement bestefar, flyktning fra Syria
Og en med en bror med spesielle behov.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er ei bok som består av av flere noveller. Alle novellene har forskjellige hovedpersoner, men alle hovedpersonene befinner seg i den samme bygda. Novellene handler om alt fra vennskap, forelskelse, psykiske problemer, død og det å komme som flyktning fra Syria til den norske landsbygda.
Jeg syns dette var en helt OK bok. Mange gode skildringer og ganske troverdige hovedpersoner. Fiffig at det går en slags rød tråd gjennom hele boka gjennom en rømling som stadig nevnes og det at alt skjer på samme sted slik at historiene flettes litt sammen.
Noen ganger ble det litt lite spenning, men ellers helt OK.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit Honningsvåg