Viser 1 til 10 av 14 omtaler

Selfies handler om en avdelingen innenfor politiet (avd Q) , som løser gamle saker. Denne gangen er det en ny sak, som har sammenheng med en gammel sak, hvor flere kvinner blir overkjørt og drept. Fellesnevneren til kvinnene er at de er late eller går på trygd. Samtidig sliter Rosa, en av etterforskerne i avd Q med traumer etter barndommen. Jeg syns denne boken av Jussi var skuffende denne gangen. Det var ikke like mange humoristiske kommentarer som vi er vant med, og jeg syns boken var ganske dyster.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har slitt meg gjennom denne og er skikkelig skuffet. Det er noe med språket og fortellerstilen som kveler alt av spenning og bikker over i en parodi som kunne vært komisk men bare ble platt og kjedelig. Likte de første bøkene, men har nå gitt opp forfatteren for en stund.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest flere bøker av Adler-Olsen, men denne falt ned på en firer. Litt rotete kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begynner forfatteren å gå lei av avdeling Q? Nedlegge avdelingen pga lav oppklaringsprosent? Det er jo de som løser de snåleste og mest vriene sakene. Uansett: les, og kommer det ikke flere, så les annet som Adler-Olsen har skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

synes forfatteren latterliggjør utlendinger. Samt at han undergraver folk som ikke har det så bra og ligger lavt i samfunnet. Ikke fornøyd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

herlig og spennende Bare skjønn

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mye spenning og overraskelser. Trekker et terningøye for en noe umotivert kriminell kvinne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt for mye av det gode. Til tider mer komisk og parodisk enn spennende, men absolutt verdt å lese. les gjerne mer i min blogg her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sterk bok, men ikke det samme som "Kvinnen i buret".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa