Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Hvis du har den minste interesse for kommunikasjon med det motsatte kjønn, og du vil lese en eneste bok i løpet av ditt liv, så les denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da jeg så at Frode Thuen anbefalte denne boken, bare måtte jeg ha den. Det at den var skrevet av en anerkjent forsker var også et stort pluss. Jeg ble så overrasket da jeg leste boken - stilen var så forskjellig fra det jeg hadde sett for meg. Da ungene var små leste jeg masse mamma og pappa bøker, dvs bøker som omhandlet det å bli foreldre - ritebøker, tenker jeg er en passende sjangerbenevnelse. Og der mødrene sine bøker var praktiske, alvorlige og konkrete, var fedrene sine bøker lekne, absurde og one-linere. Mer Pondus enn Proust for å si det slik (lite Proust blandt mødrebøkene også for å si det slik). Eller hva synes du om utsagn som "Vi anbefaler deg å ikke være altfor pågående med spytt og tunge. Målet er å unngå å sikle henne ned, og variere mellom lidenskapelige tungekyss og fjærlett nipping på lepper og munnviker". Her er jeg 44 år - og jeg har hele mitt liv, hele, vært klar over at sikling er noe man bør unngå. (Mulig jeg er et naturlig geni)

Og denne boka er slik også, jeg har lest en mengde samlivsbøker, men flesteparten er "praktiske, alvorlige og konkrete" i stilen - denne er det ikke. Da jeg kom meg sjokket over stilen likte jeg den ganske godt. Er noe overrasket over den sterke vekten han legger på biologi, men etter å ha leste om eksekutive funksjoner (i en annet sammenheng) har jeg fått en annen oppfatning av hvor mye av oppførselen vår som er viljesstyrt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.