Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En søt og hjertevarm bok, lettlest, men ikke altfor klisjé. Jeg synes denne boken er enda bedre enn den første boken til Spielman, "En liste for livet". Karakterene er mer troverdige og alt er ikke svart-hvitt, alle karakterene har både positive og negative sider. Boken handler om tilgivelse og kjærlighet. Hvis jeg sammenligner med andre bøker jeg har lest som utvilsomt er bedre skrevet, føles det feil å gi denne en femmer, så jeg vil understreke at jeg gir den en femmer innenfor sin sjanger, hos meg står den i hylla "feel good".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lettlest bok som egner seg godt om man ønsker en romantisk historie. Likte boken godt, selv om den ikke setter dype spor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne likte jeg godt! Historien rørte meg og jeg var nysgjerrig på fortsettelsen gjennom hele boka. Og etter.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie