Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Hans arbeid har flyktet fra Nord-Korea, men selv er han fortsatt der. Slik åpner etterordet i denne boken med en unik samling manuskripter, inndelt i noveller med dato og årstall. Han skriver om den store hungersnøden på begynnelsen av 90-tallet og slavesamfunnet som nord-koreanere lever under. Disse tekstene er de eneste som er smuglet ut fra Nord-Korea (PEN International 2018) som et sendebud med livet som innsats.

Denne boken etterlater et dypt inntrykk og bør leses av mange.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bokmanus smugla ut or Nord-Korea. Sterk bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en samling noveller fra en forfatter som bor i Nord-Korea. Det er finnes noe litteratur som er publisert i vesten av Nord-Koreanske forfattere i eksil. Det er lite som er publisert utenfor landet av noen som bor i Nord-Korea.

Novellene handler om hverdagslivet til folk i Nord-Korea og hvordan regimet begrenser deres liv på ulike måter.

Dette er interessante noveller som gir et nytt innblikk i et lukket land. Det er ganske skremmende og dyster lesning, men også veldig interessant og det er absolutt verdt å lese! Her er et lengre innlegg på bloggen min om boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil