Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boka, hva er den egentlig? En selvutviklingsbok, en livsveileder, men av et ganske annerledes slag enn resten av faunaen av slike bøker. Jeg likte den, selv om mye av budskapet er drøvtygget stoff.

Vanligvis bryr jeg meg lite om slike selvutviklingsbøker, men denne fikk jeg i gave med dedikasjon og da måtte jeg gi den en sjanse. Og jeg gjennomførte lesingen av boka. Fordi mye av tankegodset eller budskapet er interessant, sant og ganske annerledes enn det meste av slike bøker.

Kunsten å gi faen er lettlest, underholdende i tillegg til å være lærerik. Kommer du over boka? Les den. Antagelig blir du begeistret.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund