Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken handler om Penny som leier ut en del av huset sitt til Henry og Daisy. Første møtet med Henry er langt ifra hyggelig og han virker som en sur gubbe, det blir ikke noe bedre når hun møter Daisy, da Penny har missforstått noe veldig. Men etterhvert som dem blir bedre kjent og julen nærmer seg øker stemningen.

Denne boken falt i smak med en gang og ble fort en favoritt. Karakterene i boken var veldig lett å like. Jeg syns boken ga fra seg en god stemning og den var koselig og ikke minst morsom. Absolutt til å anbefale å lese nå på vinteren før jul.
Jeg leste den på Storytel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ErikAstrid MarteDiddiAnjaIdaHilde VrangsagenEirin EftevandTone SundlandMalinLibraritas vJulie StensethSolSynnøve H HoelErlend Haugen  VikhagenHilde H  HelsethbrekLilleviWenche Vargasrubbelandreas h. o.RufsetufsaÅsmund ÅdnøyFioledgeofawordBjørn SturødMarit HåverstadRita KathrineAud Kristine JohnsenAnneWangKaramasov11Frode TangenKay NilsenMaikenKarin  JensenNeda AlaeiBjørn BakkenSteinar JøsokTorill Elisabeth RevheimPirelliSimen "Boktimmy" Ingemundsen