Viser 1 til 10 av 12 omtaler

Reisejournalist Lo Blacklock får drømmeoppdraget. Hun skal være med på et luksuscruise til de norske fjordene og skrive om det i reisemagasinet hun arbeider for.

Spennende bok. med en historie som vekker nyskjerrighet og man vil bare lese videre for å forstå hva som har skjedd.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok der spenningen og ubehaget var til å føle på hele tiden. Ikke alt var like interessant, men for meg ble det en bok som det ble vanskelig å legge fra seg, og sidene gikk fort unna.Dette var spennende skrekk/gåte-krim, der alle mysterier blir behørig oppklart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette må være en av de dårligste bøkene jeg har lest. Plottet er for dumt og jeg må innrømme att jeg skummet gjennom det meste. Styr unna!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Klaustrofobisk.
Ikke helt overbevisende plott, og litt vel mye omstendelig og langtekkelig i perioder, mange personer å holde styr på, og med litt for mye plapring om sminke og klær. Skrivestilen var ikke helt min greie.
Litt spenning før slutten, den mest klaustrofobiske delen.
Jada, jeg leste den ferdig, - omsider.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Forsåvidt en spennende bok, men absolutt ikke like god som Ruth Wares første "I en mørk mørk skog". Ble etterhvert litt langtekkelig, men likevel intrikat nok til at jeg leste den ut på et blunk for å se hvordan det gikk til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt for lang, men ganske underholdende. Litt thriller, litt Agatha Christie-aktig med luksusbåten og litt dameroman med detaljerte skildringer av kjoler og sminke. Fin lydbok å strikke til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lydbok. Intens thriller. Klaustrofobisk så det holder. Jeg heiet på hovedpersonen Lo, som er både sympatisk og unnvikende. Fokus er på hovedpersonen og det er lett å henge med, selv om det er et stort persongalleri. Jeg hadde store forventninger til slutten, med syntes ikke den helt holdt mål. Hovedpersonens modning er kanskje det mest interessante i boka. Alt i alt en bok/lydbok jeg vil anbefale. Stilen minner litt om Flink pike av Gillian Flynn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste "I en mørk, mørk skog" tidligere i vår, og synes den var helt ok. Dessverre mangler "Kvinnen i lugar 10" litt av den spenningen ovennevnte bok hadde. Jeg synes handlingen er platt og jeg klarer ikke å få noe forhold til noen av karakterene i boka. En av flere krimbøker jeg synes blir "hypet" opp i diverse medier, og som dessverre ikke innfrir. Enkel underholdning, og en grei nok som lektyre på strandsenga eller på reisen, dersom man vil ha en lettlest bok som ikke krever all verdens konsentrasjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det tok litt tid før det tok av for meg med denne boka, men da det først skjedde klarte jeg ikke å legge den fra meg! Det må vel kalles en sjeldenhet i dag at en krimroman, eller roman generelt, har bare en handling, men det har altså denne. Ikke to separate samtidig som veves sammen til slutt, eller at noe som hendte for 50 år siden veves sammen med noe som skjer i dag. I tillegg er den skrevet i jeg-form, noe som gjorde at det tok litt tid før jeg kom helt inn i den. Men den ble etterhvert mer og mer spennende og til slutt klarte jeg ikke å legge den bort som sagt. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaase