Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Jeg syns plottet var spennende og både det norrøne og øko-perspektivet appellerer til meg. Jeg ble dog ikke helt fenget av fortellerstemmen og karakterene. De ble litt nøytrale for meg. Jeg opplevde at boka gikk litt i samme dur hele tiden og savnet betoninger på det som er viktig i handlingen, særlig mot klimaks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om dette er en helt annen sjanger enn jeg vanligvis leser, så var det likevel en artig bok å lese. Så er du interessert i fantay - og norsk folketro/norrøn mytologi, så bør du ta en titt på denne boka.

Trym og familien hans skal flytte fra alt det kjente for å overta bestemorens gård. Men hva er det som skjer med ham? Hvorfor ser og hører han ting som ingen andre gjør?

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ramlet av da de kom til Valhall...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken overrasket stort, hadde den som høytlesning hjemme til stor begeistring for ungene på 8 og 10 år. Det blir tatt opp mange viktige spørsmål i boken som resulterte i endel diskusjoner under lesningen, som igjen resulterte i at ungene vart veldig engasjerte rundt alt fra miljø spørsmål og norrøn mytologi.Isilds vrede er en fantastisk bok som anbefales til folk i alle aldre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Isilds vrede (ekstern lenke)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg