Viser 1 til 10 av 18 omtaler

Helt OK krim. Karakterene er litt platte og det er noe som mangler. Men som sakt, helt ok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg koste meg med denne boken hvor vi fikk møte den unge William Wisting i 1983. Han var en nyutdannet og engasjert politikonstabel og en nybakt pappa, - når han fikk tid til det. I tilleggsboken som handlet nesten tyve år senere, møter vi ham som en fremdeles sympatisk etterforsker, men nå litt mer sliten etter alt for mange overtidstimer og kaffekopper, - litt deprimerende det da.

Den første boken dreier seg blant annet om hendelser som skjedde 1925, men som har tråder frem til «nåtiden», - helt etter min smak! Og skildringene av livet i 1983, med skrivemaskin, fasttelefon og telefaks, er et hyggelig gjensyn for en som har opplevd det og som skjønner hun begynner å bli gammel. Jeg ble også fascinert av hvordan vi kan følge etterforskningen trinn for trinn og se hvordan brikkene etterhvert faller på plass, mens vi hele tiden har hatt muligheten til å være med og pusle litt selv.

Jeg likte nok hovedboken best, - «Nøkkelvitnet» manglet det historiske islettet som var nettopp det jeg ble tiltrukket av i «Når det mørkner», så terningkastet mitt går til den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt grei, midt på treet Horst bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker så godt William Wisting og alle de gode tanker og handlinger som Lier Horst gir ham.. men dette er for kjedelig.. Det skjer ingen ting...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte denne boka godt, selv om den ikke er spesielt spennende til "krim" å være.
Derimot troverdig, uten overdrivelser.
Må leses, særlig av de som allerede har forsynt seg med noen av hans gode bøker.
Her får men den forsiktige starten på Wistings karrière, selv om dette ikke er første bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var i tvil om jeg skulle lese denne siden den har fått lunken mottakelse. Synes boken var hyggelig lesning, ikke ofte man kan si det om en krimbok. Lettlest var den også, solid håndtverk fra Horst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Beklager, Jørn, denne var ikke kjempemessig. Det er den første jeg leser av Wisting-bøkene, men jeg trodde her og der det var glemt at denne ikke er for juniorpublikummet. Den var litt enkel og manglet drama der det faktisk burde vært drama. Jeg måtte forresten le godt av diverse navn i historien og mener å se at humor har stått bak enkelte av dem. Fortellerstilen er forsåvidt bra den, på riktig gir. Det blir fler, men denne får bare en treer. Jeg har nettopp lest de to siste av Frode Granhus, ser du ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En svak firer fra meg. Jeg trengte noe lettlest og kjent imellom pensumbøkene, og da passet denne. Underholdning i 2 kvelder, og dett var dett! Den dårligste boka om Wisting, men håper likevel på flere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne skuffet veldig. Hlikt de forrige bøkene godt, men dette var å koke suppe på en piker

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h