Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Pauline skal bli en verdenskjent filmskaper når hun blir voksen, men foreløpig er hun 14 år, snart 15, og går i 10. klasse på Sverresborg ungdomsskolen i Trondheim. Når de skal ha drama og konsentrere seg om Hamlet på skolen så inviterer lærer Thor like godt Ingvar Lykke fra Trøndelag Teater til å komme og hjelpe klassen litt. Pauline synes ikke teater er noe å snakke høyt om og har aldri hørt om Ingvar Lykke og hva skal hun gjøre for å slippe unna!? Å stå på scenen har hun jo aldri drømt om!

Det blir kleint. Og kleinere. Og sykt kleinere enn kleinest! Det er nesten så man ikke orker å lese for man kjenner seg jo bittelitt igjen fra den tiden man selv gikk på ungdomsskolen også... Men også morsomt, trist, litt opprørende og veldig rørende til slutt. Anbefales for alle som en gang har vært forelsket i sin "Ingvar Lykke".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pauline er ei litt naiv jente på 14, etterhvert 15 år. Da klassen hennes får besøk av den lokale teaterstjerna, Ingvar Lykke, oppdager hun plutselig at teater ikke er så teit som hun hadde trodd og at hun gjerne vil ha en kjæreste som ikke er like barnslig som bestevennen Martin. Den modne kjæresten kan for eksempel være Ingvar Lykke? Hun bestemmer seg for å lage en dokumentarfilm om tiden hans sammen med klassen. Hvordan går det når Pauline begynner å oppsøke Ingvar på privaten? Veldig bra innlest av forfatteren selv. Hun er dyktig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin