Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Boken sugde mye inn, selv om jeg på den siste siden bare fant ut at det ikke var så mange vendinger eller svinger av handlingen. Enkens historie, hennes person og psyke absorberte meg imidlertid fullstendig.
Uten oppturer og nedturer tar boka veldig viktige spørsmål opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En meget interessant og godt skrevet bok! Her blir flere temaer tatt opp, som pedofili, innpåslitne journalister og parforhold. Sidene går fort unna, og det er jo alltid et veldig godt tegn :-) God psykologisk thriller!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bra og godt skrevet, men ganske spesiell, ikke noen vanlig krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende plot, men alt for utflytende. Her skulle det ha blitt strammet inn for å bevare spenning og troverdighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velskrevet og spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste den norske utgaven, men den fant jeg ikke her inne. Litt annerledes, men veldig god spenningsbok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lest pga gode omtaler.
Jeg liker virkelig omslaget, synes det er uvanlig og originalt.
Første boken til forfatteren, men svært tydelig at hun er er journalist, for hun kan virkelig skrive. Språket flyter godt, historien er bygd opp på en fengslende måte. Boken er lettlest og går først unna på en kveld eller to.
Jeg liker godt hvordan forfatteren løser vekslingen mellom de forskjellige fortellerene. Tids "hoppingen " i historien er også originalt, det bygger opp spenningen at historien stadig nærmer seg den samme tiden. Hovedpersonene er interessante og lette å forstå, jeg tror på de og kan forstå handlingene deres.
Også, mitt "men" fordi det er et men, og det er slutten. Den blir for meg et veldig antiklimaks, og det som har bygd seg opp av spenning går tapt i en utrolig slapp avslutning, noe som er veldig synd, for med en bedre avslutning kunne dette vært en virkelig god bok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam Billison