Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Eline er rastløs og generelt misfornøyd med livet. Samboer Arne, tar så altfor lett på alt i forhold til henne, og venninnene snakker bare om jobb og mennesker Eline ikke kjenner. Jobben som arkitekt begynner også å gå henne på nervene.
Eline må rett og slett bort fra alt. Å gå i kloster må da være en glimrende løsning?

Småmorsom, men også litt irriterende. Slutten kom brått og ga liten mening for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lettlest bok om en voksen kvinne som i frustrasjon over mangel på mening og det hun forestiller seg som nære og dype relasjoner i livet sitt, bestemmer seg for å gå i kloster. Om hun gjør alvor av dette eller ikke, skal jeg ikke si noe om. Uansett, vi følger hennes gradvise tilbaketrekking fra hverdagslivet og menneskene rundt seg, en tilbaketrekking som riktignok blir forkludret ved at det stadig viser deg å være mennesker som vil henne noe, eller mennesker som likevel betyr noe.
I starten opplevde jeg det som litt vanskelig å få tak på jeg-personen i boka. Men etter hvert kjente jeg mer godhet for henne, og ble litt glad i henne.
Ikke en bok for de som ønsker å få alle svarene eller en konkluderende avslutning. En fin liten sak som kanskje ikke når helt opp, men som likevel føles verdt den lille tida det tar å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. Martol