Viser 1 til 10 av 20 omtaler

Å, som jeg elsket denne boken! En gang i blant trenger jeg en pause fra dystre fortellinger om krig og hjertesorg, og denne boken var virkelig som en frisk sommerbris.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var litt for klissete for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig kjærlighetshistorie, men slutten gir ikke mening. Leste boka ferdig på under 2 timer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et greit utkast til en roman... kunne vel jobbet litt mer med den så man brukte mindre enn tre kvarter på boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man må bare ta boka for det den er, - er for kort for å kalles roman. En morsom, naiv og koselig novelle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En hyggelig, KORT, bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Til å være en såpass kort historie har Moyes klart å få med en del. Her er det svik, kjærlighet, menneskelige relasjoner og ikke minst karaktreutvikling. Karakterene er forseggjort, spesielt Nell, og hun vokser en del gjennom historien. Boken er lettlest og ble unnagjort på under en time. Dermed er det ganske så imponerende at Moyes får med så mye.

Jojo Moyes skrev denne som en del av et britisk prosjekt for å få flere voksne til å lese. Med andre ord skal den være kort, lettlest og fengende. En novella. I Norge ble historien utgitt som en roman. Forlaget begrunnet valget sitt med at vi ikke har sjangeren novella i Norge. Dermed blåste de opp skriften, la inn bilder og flere blanke sider for å få opp sidetallet.

Ønsker du å lese denne, håper jeg du er forberedt. Ta den som det den er; en kort historie om menneskelige relasjoner. Boken føyer seg flott inn i rekken av Moyes sine romaner. Liker du noen av de, liker du nok denne også.

For full anmeldelse, se: Edge of a Word: Paris for én

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien var grei nok, det lille som var. Men boka var jo dessverre over før den hadde begynt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila