Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Romanen følger Andreas indre liv og vi får følge utviklingen fra han er ung, (i tilbakeblikk) til han blir en gammel mann. Han er ingen utadvent mann, heller stille og forsiktig. Samtidig har han en nydelig stemme som gir oss innblikk i hvor tøft og brutalt livet var i de østerrikske fjellene, og hva Andreas både finner seg i når andre bestemmer og hvordan kjærligheten og så sorgen, forandrer ham.

Et helt liv er en fantastisk nydelig bok. Stille og rolig, forsiktig og levende. Den anbefales virkelig.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En rørende fin liten fortelling om en manns liv. Denne likte jeg godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som liten gutt kommer Andreas Egger til en liten alpelandsby i Østerrike. Oppveksten er hard og brutal, men Egger er en tøffing, og han holder ut. Han er hardtarbeidende, og klarer seg med lite. Da elektrisiteten kommer til bygda, kommer også Marie.
Livet til Andreas Egger byr på både stor lykke og dyp tragedie.

Lavmælt og langsom historie om livet til en mann.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei så lita bok må då gå raskt å lese, tenkte eg. Men her er kvart ord nøye gjennomtenkt og verd å få med seg. Livet til Andreas Egger er eit liv i hardt arbeid, og med store sorger, men også store gleder. Først og fremst er det nok det at boka viser fram dei små gledene som gjev livet farge som sit i meg. Boka er svært godt skriven, og kan anbefalst.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Fortellingen er kanskje ikke om en vanlig mann som det står på vaskeseddelen, men en svært bevegende historie fra en forgangen tid, og likevel helt opp mot vår. Om betydningen av tryggheten der man "hører til" eller kjenner, også helt fysisk! Stor menneskekunnskap her. Anbefales sterkt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hanne Kvernmo RyeLeseberta_23TralteAnjaHarald KPär J ThorssonErikmgeMarianneKnut HauglandBoktimmyIngunn ØvrebøJohnny OlsenJulie StensethThomas KlakeggHeidi BGVTorgeir MyklebustRisRosOgKlagingMartinenlillianerKnut T.  ReinåsHedvigBjørn SturødConniemoiraHilde StorkjørrenBjørn Erik Strand-Hanssenkjell kBerit RBrit HonningsvågGjermund  HaugeFrode Øglænd  MalminFlettietteTine SundalBirgitte Veland LarsenmajaSiv ÅrdalHegeKarin  Jensen