Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Et eventyr om en indonesisk, voksen pippi langstrømpe. Gav opp da jeg etter 150 sider fortsatt ikke var overbevist, men det er ikke fordi boken var dårlig; Den bare var ikke det jeg var ute etter. Gir alle bøker jeg avbryter terningkast 1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nederlandskfødte Dewi Ayu vokser opp hos besteforeldrene i Indonesia. Hun lever et privilegert liv med en bestefar som er plantasjeeier.
Da Japan invaderer landet, endres livet hennes seg dramatisk. Dewi Ayu er uredd og overlever både fangenskap, prostitusjon og barnefødsler.
21 år etter sin død, står hun opp fra de døde for å få orden på familiens problemer, og for å møte den stygge yngstedatteren, Skjønnhet.

Fengslende familiehistorie med en god dose overnaturlige fenomener.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva