Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Bra oppfølger. Skal absolutt lese neste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Predikanten

Av: Sina Thon Skjelstad

Predikanten er en bok av Camilla Lackberg. Det er en krim som tar sted i Fjallbacka, Sverige.

En dag blir det funnet to døde unge jenter i skogen. Like etter blir en annen jente kidnappet. Patrick og etterforskerne er på saken. Det viser seg at drapene og kidnappingen har en forbindelse og at de må noen tiår tilbake for å finne løsningen. Samtidig med etterforskningen får vi følge med på livet til Patrick og kona Ericka. Ericka er høygravid og de gjør seg klare til å bli foreldre! Samtidig sliter søsteren til Ericka med en voldelig eks-kjæreste.

Jeg syntes boka var spennende og vanskelig å legge fra seg. Det var morsomt å prøve å løse saken og gjette hvem jeg trodde var den skyldige. Boken hadde mange spenningsmomenter, og det var fint av man fikk et innblikk i livet til etterforskerne utenom når de var Politi. Jeg gir boken terningkast 5 og anbefaler den for folk som liker spenning, krim og er glad i å prøve å løse saker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Inneholder alt jeg ønsker seg i en god krimbok. Boken var spennende fra start til slutt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en bok som ikke fenget meg i det hele tatt. Jeg har ikke noe å utsette på innholdet (det jeg leste av det i hvertfall), men det var et eller annet som ikke stemte her for meg. Det irriterer meg at jeg ikke liker den, for når jeg leser omtaler fra den, og når jeg leser bakpå boka virker den så bra! Den virker som en bok jeg egentlig ville ha elsket! Jeg har egentlig ikke noe negativt å si om språket eller handlingen i boka, det var bare det at den ikke nådde helt fram til meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

elsker denne boka, klarte ikke legge den i fra meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den svenske krimdronningen har jeg lest mye om, men snodig nok har jeg aldri lest noen av bøkene hennes. Det gjorde jeg noe med for to dager siden, og boka var alt man kan ønske seg av en god krimbok. Boka var nærmest limt til hendene mine i to døgn, før jeg endelig fikk løsningen på mysteriet. Snedige intriger og godt oppbygd spenningskurve. Overraskende godt språk i partier av boka. Dette lover godt for videre boklesing av samme forfatter, det må jeg bare få si. Min terning lander på en solid femmer, nesten så den triller over til sekstallet, - men kresen som jeg er holder jeg litt igjen.... :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaassiljehusmor