Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg fortsetter i dystopiens univers. Dette er den tredje frittstående fortsettelsen av «Ett sekund om gangen.» Og det er fortsatt like bra. Nordin har valgt en av karakterene som hovedperson i hver av bøkene. Denne gangen er det en som er litt mindre sympatisk, mer manipulerende. Hun har fått med seg en av de andre for å dra til Umeå. Det ender ikke helt slik. Her kommer uhyggen enda tettere på fra det som har skjedd. Like godt skrevet. Hun er mesterlig god på de psykologiske skildringene. Medrivende lesning !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En dystopi om hva som skjer når feberen har drept de fleste på jorda og bare noen få barn er igjen. En fascinerende mix av uvanlige hensyn og hendelser samt vanlige tenåringstanker, dulemmaer og tema. Den psykologiske skildringen av hovedpersonen er svært god. Tilsynelatende en ungdomsbok, men vel så underholdende for voksne. Lettlest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek