Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Inni mellom da jeg sitter å registrerer bøker til skolebibliotekene dukker det opp noen helt herlige bøker jeg aldri har hørt om før.
Denne gangen heter boka "Poptropica" (Krpata og Merritt). En herlig morsom, spennende og fantasifull tegneserie om vennene Oliver, Jørgen og Mia. Serien begynner med at de er ute i en luftballong. Piloten styrer de rett inn i et skikkelig tordenvær og det ender med at de kræsjlander på ei øy, og piloten har forsvunnet. De finner ganske raskt ut at de har havnet tilbake i vikingtiden; hvordan skal de komme seg hjem og tilbake til nåtiden?

Den som leser får se!
Hittil har det kommet to bøker i serien. Anbefales fra 9 år og oppover :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard