Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Amelia arver et sommerhus av bestemoren sin, men hun arver bare halve huset. Resten av sommerhuset er Justin sitt. Justin var Amelia sin beste barndomsvenn, men nå har hun ikke sett eller snakket med han på mange år.

Amelia håper hun endelig kan bli venner igjen med Justin, i alle fall få snakket med han igjen. Det er så mye som har skjedd. Justin gjør det ikke enkelt. Det eneste han gjør er å krangle og kjefte, men Amelia får god kontakt med kjæresten hans og blir fort venner med hun.

Fra første stund jeg og søsteren min hørte på denne boken på Storytel falt den i smak. Jeg trodde først den skulle skuffe senere, for jeg klarte ikke helt å se for meg hva boken kom til å kunne handle om. Men jeg må si jeg tok svært feil, denne boken skuffet ikke en eneste gang, og når jeg tenker på det så tror jeg rett og slett den ble bare bedre og bedre. Jeg ønsket at den aldri ble slutt, men på en annen side var det utrolig vanskelig å ikke bare fortsette å høre på lydboken. Det tok ikke lang tid før vi var ferdig med den og jeg fikk utrolig lyst til å høre/lese flere av Penelope Ward sine bøker. Jeg håper dem er like fantastisk som denne boken var.
Jeg likte alt, jeg likte hvordan personene var, jeg likte måten hun skrev på, jeg likte supergodt handlingen og det jeg likte aller mest var overraskelsen i handlingen. Jeg hadde ikke sett det for meg, og det kom som et lite sjokk. Et veldig bra sjokk! Jeg vil ha mer av denne boken! Og jeg elsket hvordan denne boken fikk meg til å le, skikkelig latter ikke bare litt fnising eller tanken på å le. Men høylytt latter rett og slett, da er boken god!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

FiolHarald KritaolineMarit HøvdeAnjaKirsten LundLibraritas vReadninggirl20Anniken RøilEivind  VaksvikEirin EftevandBjarne AashaugJulie StensethVersionMarianneKjetil AudsenLailaRandiHegeMonaiVannflaskeØystein LAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAndreas BoklesereachotheringSynnøve H HoelBård StøreBjørn SturødOlaugsveinPia Lise SelnesPilarisKjerstiFrode Tangeningar halpakkaAnneWangMonaBLStregaHarald AndersenStjernekastBjørn Bakken