Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Spennende bok. Liker at det er flere historier parallelt som har sin egen spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En hummerfisker drar opp en teine med en skrekkelig fangst - en død liten jente. Det er opptakten til Camilla Läckbergs tredje kriminalroman, som ellers er mest preget av at hovedpersonene har fått barn.

Boken er kategorisert som en krimbok, men personlig syns jeg den inneholder svært lite "krim". Derimot inneholder den svært mange parallelle historier om ulike karakterer. Fokuset mitt går derfor fra å være nysgjerrig på drapet av den lille jenta, til livet til de andre karakterene som beskrives i boken. Boken er med andre ord fin, selv om den ikke lever helt opp forventningene mine etter å ha lest bøkene "Isprinsessen og Predikanten" av Camilla Läckberg fra før.

Konklusjon: En helt ok spenningsroman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av Sina Thon Skjelstad

STEINHUGGEREN

Boken handler om en politietterforskning. En liten jente på syv år blir funnet druknet på havet, og Patrick Hedstrøm blir satt på saken. Det er tydelig at hun ble drept. Hun hadde ferskvann og aske i lungene. Patrick må gå i sømmene på saken og finne den skyldige. Drapet har en forbindelse med Agnes Stjernkvist som levde helt tilbake på 1900 tallet.

Steinhuggeren var en veldig spennende bok som det var vanskelig å legge fra seg. Man får stadig nye oppdateringer rundt etterforskningen, men får også høre en del om livet utenom. Det er den første krimboken jeg har lest og jeg likte den veldig godt. Jeg skal helt klart lese flere av bøkene til Camilla Lackberg!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var ingen innertier for meg. Boka var til tider langtekkelig og ikke en bok jeg vil kalle krim,men mer en spenningsroman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

en utrolig bra bok som jeg ikke klarte å legge i fra meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå må jeg snart innse at jeg ikke skal lese denne forfatteren. Det er tregt, overklarende, ALT for mange parallellhistorier og til tider ubehjelpelig språk. Og det er synd når plotet i utgangspunktet er godt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila