Viser 1 til 7 av 7 omtaler

En av de bedre Horst-bøkene til nå! Spennede sak, men også viktig for å lære Wistig bedre å kjenne. En sentral hendelse i boken gjør at denne bør leses før man setter i gang med de nyere bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser disse bøkene i kronologisk rekkefølge. Jeg må si det er noe tregt over dem. Det blir aldri skikkelig spennende, synes jeg. Heller ikke denne boken. Språket kan man også stille spørsmålstegn ved. Det sitter ikke fortreffelig. Men, kunnskapen har han jo og Wisting er en karakter å bli glad i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den foreløpig beste i serien. Horst skal visstnok bare bli bedre jo lenger utover i serien man kommer, så jeg gleder meg til fortsettelsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den første boka jeg leste av Jørn Lier Horst, fikk den tilsendt signert endatil. Og den har gitt mersmak, så samlingen av Horstbøker begynner å ta seg opp. Planen er å lese dem kronologisk slik at jeg får historien om Wisting fra ende til annen.
Boken er skrevet på en måte som pirrer nysgjerrigheten, små-små hint som gjør at man bare må lese en side til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av "Den eneste ene". (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker bøkene av Jørn Lier Horst om Wisting veldig godt, og denne var om mulig bedre enn de tre første. Her er det ikke noe utenomsnakk, og likevel blir personene og omgivelsene beskrevet slik at jeg virkelig ser det for meg.
En sterk 5'er fra meg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

god krim, skal skaffe den neste av Horst så fort som mulig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R