Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Blindepilen er en novellesamling. Umiskjennelig Murakami kvalitet over disse historiene. Først og fremst språket i disse novellene er av brilliant og velkjent klasse, meget bra. Historiene mer eller mindre surrealistiske, typisk for Murakamis litterære univers. Jeg leste boka med glede, det hele er bra, likevel... jeg fikk ofte en følelse av noe uforløst, at novellene liksom ikke hang helt på greip. Det begynner så bra, historiene fanger deg og du leser ivrig, men ofte leder det hele til ingenting eller bare mot en rar, litt skuffende, slutt. Som om den gode Haruki ikke har klart å fullføre det han så flott starter på og kjører i vei på. Jeg vet ikke, godt mulig det var og er Murakamis intensjon, men... Vel, det blir en firer på terningen. Er du Murakami-fan, for all del, boka er interessant og fengslende, men ikke av Haruki Murakamis beste, nei.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg anbefaler deg å lese Murakami. Begynn gjerne på Kafka på stranden og fortsett med 1Q84. Men også novellene er fantastisk fine, og Blindepilen og den sovende kvinnen en nydelig bok. Etter skjelvet er også fin, men dypere, mørkere og mye kortere.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger</a

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Novellesamlinger med et mylder av karakterer og fenomener. Han er en god forteller

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R