Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Hadde veldig høye forhåpninger til denne boka siden den første av Dicker var så utrolig god. Boka er godt skrevet og vi kommer dypt inn i personenes liv, miljø og tanker gjennom dialoger, skildringer, handlinger. Mot slutten blir det for mye "mas" når det gjelder kjærlighet- og familiedrama, her tar det liksom aldri slutt! Det virker også som forfatteren plutselig får det travelt mot slutten og smeller inn med for mange hendelser, blir nesten stresset som leser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Absolutt en god bok, men det bygges stadig litt for ofte opp mot et toppunkt som egentlig aldri kommer. Den nerven som kunne vært der helt til slutt glipper rett og slett underveis. Synd, for tematikken er nydelig vond og personene er troverdige, men forfatteren rammer ikke hardt nok i sin formidling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Frittstående oppfølger til "Sannheten om Harry Quebert-saken".
Forfatteren Marcus Goldberg skriver på en ny bok. Denne gang omhandler den hans egen familie. Goldbergfamilien var delt i to grener: Baltimorefamilien og Montclairfamilien. Førstnevnte var umåtelig vellykket og styrtrik, mens grenen til Marcus var mislykket, eller normal som de fleste ville sagt. Marcus elsket å være sammen med Baltimorefamilien, og da spesielt fetteren Hillel, hans venn Woody og nabojenta deres Alexandra. De fire var uadskillelige helt til katastrofen inntraff.
Hva skjedde egentlig med Baltimorefamilien?

Nok en knallgod bok fra Dicker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fy fader!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TheaThomas KihlmanKjartanTore HalsaEivind  VaksvikUtenfor Allfarvei ForlagIdaEmilieskSimen "Boktimmy" IngemundsenBertyHarald AndersenMarie ØstvoldLeseaaseHildaLailaRisRosOgKlagingAnniken RøilSteinar JøsokMariarritaolineKarolineHelge-Mikal HartvedtGlitterMyymgeDolly DuckCamilla RødjeToveKaren RamsvikTorill Elisabeth RevheimRandiASynnøve H HoelbEeMeFHilde SLinda SolheimCtinaKarin BergTralteMarianne KesselErikCarine Olsrød